ariyo

ariyo

ariyo

ariyo

بازسازی داخل ساختمان با دیوارپوش کامپوزیت

بازسازی داخل ساختمان با دیوارپوش کامپوزیت

انسان‌ها با مصالحی مانند سنگ، چوب و آجر پیوندی دیرینه دارند. علاقه‌مان به این مواد به‌قدری است که آن‌ها را نه‌تنها در ساخت و نمای خانه بکار می‌بریم بلکه از استفاده آن‌ها در فضای داخلی هم استقبال می‌کنیم. نکته قابل‌توجه این است که استفاده این مواد در محیط داخلی خانه، هزینه بالایی در بردارد که شاید برای همه طبقات جامعه مناسب نباشد.

همچنین نظافت و نگهداری از این مصالح در داخل خانه مشکلات خاص خود را دارد. به این منظور طراحان مدل‌های مصنوعی از این مواد و مصالح تولید کرده‌اند که به آن‌ها کامپوزیت می‌گویند.

انواع دیوارپوش کامپوزیت

دیوارپوش‌های کامپوزیتی با تنوعی گوناگون در طرح و رنگ تولید می‌شوند. طرح‌هایی مثل چوب، آجر، بامبو و انواع سنگ ازجمله مدل‌های محبوب در بین مردم هستند. شما می‌توانید با توجه به نیاز و کاربری فضا طرح دلخواهتان را انتخاب کنید.

برای انتخاب مناسب ترین دکوراسیون ازمیان انواع مختلف دکوراسیون داخلی می توانید از کارشناسان اهالی فن آریو نما مشاوره گرفته تا بهترین گزینه را انتخاب نمائید.

ویژگی‌های مهم دیوارپوش های کامپوزیتی

این دیوارپوش به طور معمول در ابعاد ۱۳۰ در ۲۳۰ ، ۱۳۰ در ۲۸۰ و ۱۰۰ در ۳۰۰ طراحی و تولید می‌شود. جنس آن از رزین است و به‌صورت ورقه‌ای تولید می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم این عنصر نمای طبیعی آن است. می‌توان گفت خیلی سخت متوجه مصنوعی بودن آن می‌شوید. همچنین زیبایی بصری آن چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش و قابلیت هم‌نشینی با دیگر مصالح در یک فضا، از دیگر ویژگی‌های این عنصر است. درصورتی‌که بعد از مدتی رنگ دیوارپوش دیگر برایتان جذاب نباشد، می‌توانید آن را به رنگ دلخواهتان رنگ‌آمیزی کنید.

مزیت های دیوارپوش کامپوزیتی

 قابلیت شکل‌پذیری و انعطاف بالا.
عایق صوتی، رطوبت و حرارت.
از قیمت مناسب برخوردارند.
نسبت به نمونه‌های واقعی خود از وزنی سبک دارند.
قابلیت رنگ‌پذیری به رنگ دلخواه.
نصب راحت و سریع.
قابلیت اجرا در محیط داخلی و خارجی ساختمان.
در صورت نقل‌مکان می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را جابه‌جا کنید.
استحکام بالا در برابر ضربه.
امکان استفاده در فضاهای مسکونی، اداری و تجاری.

هزینه بازسازی و تعمیرات ساختمان و قیمت تمام شده

هزینه بازسازی و تعمیرات ساختمان و قیمت تمام شده

اولین قدم در شروع بازسازی داخلی یک پروژه، تجزیه و تحلیل فضا و بررسی نقاط ضعف و قوت پروژه و همچنین مصاحبه با کارفرما جهت تعیین و برداشت نیازها است. در این مرحله که از مهمترین مراحل یک پروژه بازسازی است باید با مشاوره و ارائه مطالب مفید و همچنین نمونه های موردی باکیفیت و مناسب پروژه به کارفرما در جهت تصمیم گیری درست نیازها قدم برداشت تا در انتهای پروژه، کارفرما از زمان و هزینه ای که صرف این مقوله کرده نهایت رضایت را داشته باشد.

زمانی که کار بازسازی فضای زندگی و محل کار شما به تعویض کابینت و یا تغییر کفپوش و دیوارپوش محدود نمی شود. پس وقت آن رسیده است که به دنبال یک گروه طراحی حرفه ای باشید که مدیریت پروژه شما را از ابتدا تا انتهای کار بر عهده داشته باشد. بسته به شرکت معماری که شما انتخاب می کنید محدوده و دامنه فعالیت گروه معماری و طراحی دکوراسیون شما می تواند از پی ریزی و تقویت زیر بنا تا بازسازی و تعمیرات ساختمان یا حتی طراحی مبلمان و تغییر دکوراسیون داخلی متفاوت باشد.

هزینه بازسازی و قیمت تمام شده یک پروژه به صورت بازه ای و براساس متراژ شامل این مواردی است:

  • تغییر کفپوش : با توجه به متریال از متری ۳۰ الی ۲۰۰ هزار تومان
  • تغییر دیوار پوش: با توجه به متریال از متری ۳۰ الی ۱۲۰ هزار تومان
  • کاغذ دیواری:  با توجه به برند از رولی  ۳۰ الی ۳۰۰ هزار تومان
  • رنگ آمیزی دیوار: متری حدود ۶-۸ هزارتومان
  • سقف کاذب: با توجه به متریال از متری ۴۰ الی ۱۰۰ هزار تومان
  • نورپردازی: با توجه به برند بسیار متنوع میباشد
  • تعویض درب و پنجره : با توجه به برند از متری  ۲۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومان
  • طراحی کمد و قفسه: با توجه به متریال از متری ۱۵۰ الی ۳۰۰ هزار تومان
  • تعویض کابینت: با توجه به متریال از متری ۵۵۰ هزارتومان الی ۲ میلیون تومان
  • تعویض سینک و روشویی: با توجه به برند از  ۱۰۰ الی ۸۰۰ هزار تومان
  • تعویض شیرآلات: بسیار متنوع می باشد.
  • تاسیسات داخلی: با توجه به سیستم لوله کشی و نوع آن متنوع است.

قبلا درباره ی هزینه بازسازی ساختمان به شما پیشنهاداتی داده ایم.

قبل از بازسازی دکوراسیون چه چیزهایی باید بدانید (بخش اول)

قبل از بازسازی دکوراسیون چه چیزهایی باید بدانید (بخش اول)

قبل از شروع به بازسازی منزل ، هر چقدر گفتگوی بهتر و بیشتری با طراح داخلی، معمار یا پیمانکار خود داشته باشید، فرآیند بازسازی راحت تر خواهد شد. اگر قبل از شروع تخریب، زمانی را به این موضوع اختصاص دهید که بفهمید از بازسازی دقیقا چه می خواهید، در هزینه و وقت شما صرفه جویی می شود. برای آسان کردن فرآیند بازسازی دکوراسیون منزل شما و رسیدن به نتایجی که دقیقا خواسته ی شما است، چند پرسش را آماده کرده ایم که از دکوراتور، طراح یا معمار خود بپرسید.

  1. می خواهید کدام فضاها بازسازی شوند؟
    شاید این سوال بسیار پیش پا افتاده به نظر برسد، اما نکته اینجاست که بازسازی یک فضا روی فضاهای هم جوار آن نیز تأثیر می گذارد. برای مثال اگر فقط آشپزخانه ی اپن خود را بازسازی کنید، آیا بعد از بازسازی، غذاخوری هم جوار آن در مقایسه با آشپزخانه قدیمی تر به نظر نمی رسد؟ حتی اگر برنامه ی بازسازی شما به دلیل ملاحظات اقتصادی قرار است در چند مرحله و اتاق به اتاق اجرا شود، بهتر است ابتدا این قضیه ی هم جواری را در نظر بگیرید و بعد ترتیب بازسازی فضاها را مشخص کنید.
  2. چقدر می توانید برای بازسازی دکوراسیون منزل تان هزینه کنید؟
    با بودجه ای که در اختیار دارید، تا چه حد می توانید تغییرات ایجاد کنید؟ آیا این مبلغ برای تغییرات مختصر پاسخ گو است یا بازسازی های اساسی؟ آیا با این مبلغ می توانید لوازم خانگی، روشنایی ها و مبلمان را نیز تعویض کنید؟ در فرآیند بازسازی جنبه هایی از هزینه وجود دارد که شما آن ها را نمی بینید، پس بهتر است برای برآورد هزینه ها هم با طراح و هم پیمانکار خود صحبت کنید و جزییات کامل آن را بیرون بیاورید. قبلا درباره ی هزینه بازسازی و تعمیرات ساختمان و قیمت تمام شده به شما پیشنهاداتی داده ایم.
  3. کاربری فضای بازسازی شده چه خواهد بود؟
    برای مثال فضای نشیمن شما قرار است فضایی برای مهمان ها نیز باشد یا فقط به شما و تلویزیون تان اختصاص دارد؟ آشپزخانه ی جدید قرار است فضایی برای گل گفتن و گل شنفتن اعضای خانواده نیز باشد یا مثل همیشه تنها در انحصار خانم خانه است؟ این تصمیم ها به طور قابل ملاحظه ای بر طراحی، ظاهر و عملکرد فضا تأثیر می گذارند و روند آن را تغییر می دهند.
  4. کدام سبک دکوراسیون را می پسندید؟
    آیا سبک مدرن را دوست دارید؟ انتقالی؟ معاصر یا سنتی؟ قبلا درباره ی نقش شیشه ها در طراحی داخلی خانه های مدرن به شما پیشنهاداتی داده ایم.
  5. برای سالمندان و معلولین چه ملاحظاتی در نظر می گیرید؟
    آیا در منزل خود فردی با اختلالات حرکتی دارید یا می خواهید برای روزهای پیری خود از هم اکنون تدابیری در نظر بگیرید؟ اگر پاسخ تان مثبت می باشد، بهتر است در پروژه ی بازسازی خود این گونه موارد را نیز اعمال کنید تا مجبور نباشید بعدا با این مسائل سر و کله بزنید.
  6. طراحی پایدار تا چه اندازه برای شما مهم است؟
    توسعه ی معماری پایدار و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر برای محیط بسیار مفید است و در درازمدت به نفع جیب شما نیز می باشد. پس خوب است پیش از شروع فرآیند بازسازی، امکان های در دسترس برای اجرای یک طراحی پایدار و هزینه های آن را بررسی کنید.

قبل از بازسازی دکوراسیون چه چیزهایی باید بدانید (بخش دوم) را نیز بخوانید.

استفاده از شیشه در نمای کرتین وال

استفاده از شیشه در نمای کرتین وال

نمای کرتین وال شیشه ای یکی از پرکاربردترین انواع نماهای شیشه ای می باشد. با توجه به آن که کرتین وال جزو اجزای ساختمان محسوب نمی شود، می توان آن را از مواد سبک وزن تولید نمود تا هزینه های ساختمان کاهش یابد.

کرتین وال ، دتایل اجرایی کرتین وال ، 

هنگامی که از شیشه به عنوان کرتین وال استفاده می شود، مزیت بزرگی عاید می شود چرا که نور می تواند عمیق تر وارد ساختمان گردد.مزیت استفاده از شیشه در بین قالب های فلزی علاوه بر زیبایی، تأمین نور به هنگام روز است.نمای کرتین وال بهترین نمای شیشه ای ساختمان به لحاظ مسائل سازه در ارتفاع محسوب می شود.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، یکی از ویژگی های اصلی این نما، عایق کردن ساختمان است.البته این متریال نوین دارای ویژگی های دیگری هم می باشد که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:

  • عایق کامل رطوبتی و حرارتی و صوتی
  • بهینه سازی در انتقال نور و دمای محیط
  • کاهش مصرف انرژی
  • سبکی ساختار و کاهش بار مرده ساختمان
  • سرعت بالای اجرا
  • زیبایی و جذابیت زیاد در شب و روز
  • مقرون به صرفه بودن
  • رفتار تنشی مناسب در مقابل نیروی زلزله

نمای کرتین وال

قیمت نمای کرتین وال ، دتایل کرتین وال

  • قابلیت بهره گیری از شیشه دو یا سه جداره
  • قابلیت پدید آوردن سطح عایق دما با بهره گیری  از پروفیل های ترمینال بریک
  • قابلیت بهره گیری از در پوش های گوناگون
  • قابلیت عملیاتی کردن به طور کاملا آلومینیومی
  • نبود محدودیت رنگ
  • قابلیت بهره گیری از مقطع ها و اندازه های محتلف مطابق با اقتضائات و شرایط هر پروژه

 ، نمای کرتین وال چیست ، مجری نمای کرتین وال ، دتایل کرتین وال dwg ، نمای شیشه ای اسپایدر ، نمای فریم لس

جالب است بدانید اکثر دوره های دنیا، از کلاسیک گرفته تا مدرن و پسامدرن، با هنر معماری آغاز شده اند و اولین تغییرات دوره ای را در بناهای معماران می بینیم.در این شرایط، مواد و مصالح هم از قافله ی تغییرات عقب نماندند و متناسب با معماری و نیازهای انسان، پیشرفت کردند.